Válasszuk a bevásárlás házhozszállítás alternatíváját!

A bevásárlás házhozszállítás

Az utóbbi időben én személy szerint teljesen át álltam az online bevásárlás házhozszállítás alternatívájára. Számomra nem csak ebben a nehéz ídőszakban hatalmas könnyebbség ez, hanem a teljesen normális mindennapok során is nagyon nagy segítséget tud jelenteni. Az utóbbi időben nagyon nagy hangsúlyt tettem arra, hogy végre a családommal tudjak lenni és erre minden időt ki tudjak használni. Alapvetően sokat dolgozom, és emellett egyetemre járok, így a szabadidőm igen csak véges és ésszerűnek tartom, hogy minden egyes percet kihasználjak, ami esetlegesen a családommal tölthetek. Így a napi szükségleteket is próbáltam a lehető legminimálisabbra csökkenteni, példának okáért azt, amit meg lehet oldani online azt online, oldom meg. Kezdetekben a számlákat kezdtem el szelektálni, és amire lehetőségem nyílt online ügy intézni vagy befizetni, azt online tettem meg, így csak azokra kellett időt szakítanom, amiket nem lehetett ezen a módon megoldani. A második lépés az online bevásárlás házhozszállítás bevezetése volt, ugyanis a mindennapi bevásárlás kiiktatásával jelentős időt tudunk megspórolni, amit másba tudunk befektetni. Úgy gondolom megint csak nagyon fontos szempont, hogy ebben a kritikus időben ténylegesen ne mozduljunk ki, hanem maradjunk otthon és minden, olyan tevékenységet, amit el tudunk végezni otthon is, azt otthon végezzük el.

A bevásárlás házhozszállítás lehetősége

 Amikor online bevásárlásról beszélünk, illetve bevásárlás házhozszállításról valószínűleg rögtön a nagyobb élelmiszer áruházak jutnak eszünkbe, ahol egyébként is örömmel vásárolunk. Fontos tudni, hogy az olyasfajta nagyobb cégek, mint az Auchan vagy a Tesco már olyan szinten túl vannak terhelve, hogy abszolút nem tudnak házhoz szállítási lehetőségre időpontot adni, hiszen annyira túl vannak terhelve megrendelés ügyileg. Éppen ezért érdemes inkább olyasfajta kisebb cégeket, illetve magán vállalkozókat megkeresni, akik szintén rendelkeznek élelmiszer web áruházzal, de miután nem tudnak annyi embert elérni, közel sem annyira túl terheltek, mint a nagyobb múlttal és hírnévvel rendelkező társaik. Véleményem szerint nem csupán azért érdemes kisebb cégektől vásárolni, mert kevésbé túlterheltek, hanem a támogatás miatt is.

Az élelmiszer webáruházak egyébként meglehetősen egyszerűen működnek. A honlapjukon fel vannak sorolva kategóriánként a termékek, melyeket a virtuális kosarunkba tudunk helyezni, majd ezt követően lehetőség szerint bankkártyás online fizetés esetében tudjuk ezt kifejezni, de aki esetleg annyira nem bízik meg az internetes fizetésben, keressen olyan céget ahol lehetőség van a házhoz szállítás után kérni a fizetési lehetőséget.

A bevásárlás házhozszállítás menete

Úgy gondolom, hogy feltétlenül érdemes a bevásárlás házhozszállítás lehetőségét kipróbálni. Ugyanis ebben az esetben a dolgunk mindössze annyi, hogy a kiválasztott üzlet honlapján kiválasztjuk a számunkra szükséges élelmiszereket és ezek után házhoz rendeljük őket, mely általában 48 órán belül kiszállításra kerül. Ez persze elképzelhető, hogy a jelenlegi vészhelyzet miatt némileg növekszik, de mint említettem a fentiekben éppen ezért érdemes a kisebb cégek esetleg magánvállalkozók házhoz szállítását igénybe venni. Természetesen én magam nem próbáltam még minden cég élelmiszer webáruházát, így nyilván nem tudok úgy nagy általánosságban nyilatkozni, de én személy szerint a Chef Market élelmiszer webáruházával (https://www.chefmarket.hu/) illetve házhoz szállításával abszolút meg voltam elégedve, így az említett cég szolgáltatásait mindenképpen tudom ajánlani.

A Chef Market élelmiszer webáruháza avagy a bevásárlás házhozszállítás

A Chef Market élelmiszer webáruháza meglehetősen kiváló kínálattal rendelkezik illetve emellett a bevásárlás házhozszállítási alternatívájával én abszolút meg voltam elégedve. Érdemes tudni, hogy az ország egész területére szállítanak, a megrendeléstől mintegy 48 órán belül egészen biztosan elvégzik a megrendelt bevásárlás házhozszállítását. Fontos tudni, hogy a vásárlás végösszegének minimum 10 000 Ft-nak kell lennie, az adott összeg alatt nem vállalnak házhoz szállítást. Érdemes megemlíteni, hogy 30 000 feletti vásárlás esetén ingyen házhoz szállításra van lehetőség, ez alatt az összeg alatt 1990 Ft. Én személy szerint maximálisan tudom ajánlani a Chef Market élelmiszer webáruházának a szolgáltatásait, nekem maximálisan bevált mind maga a weboldal, mind a vásárlást követő procedúra és mind az élelmiszerek minősége. Úgyhogy bátran ajánlom mindenkinek, aki most nem szívesen mozdul ki, és annak is, akinek egyszerűen számos dolga van, hiszen sok olyan szárazáru, tisztítószer és egyéb van, amit nem kell feltétlenül saját szemünkkel látnunk, tapintanunk, érzékelnünk, hogy eldöntsük, megvegyük-e? Ilyen esetekben nem lehet melléfogni a bevásárlás házhoszállításával.